Locomotiva Hibrid

Tren de rulare electric modern cu avantajele oferite de un generator diesel.

Pornind de la locomotiva clasică folosită în industria Românească LDH 1250CP am construit o locomotivă modernă cu tracțiune electrică. Am păstrat și îmbunătățit părțile bune și am echipat șasiul cu tehnologie modernă de ultimă oră. La final am obținut un produs unic prin transformarea unei locomotive vechi într-un produs competitiv atât ca specificații cât mai ales al costurilor.

Locomotiva hibrid este un produs revoluționar cu un raport cost/beneficii incredibil de bun. Soluția noastra de a transforma o locomotiva diesel-hidraulicp într-o locomotivă hibrid poate fi un punct forte pentru orice business. În procesul de inovare am dezvoltat noi tehnologii ce transformă locomotiva noastră într-una din cele mai bune opțiuni din lume pentru locomotivele de manevră.

Locomotiva hibrid respectă normele Europene în ceea ce privește normele de poloare chimică și sonoră. Fiecare componenă a fost testată și respectă cu strictețe normele din domeniul feroviar. Locomotiva poate funcționa cu succes pe căile ferate din întregul spațiu european.

Bateriile din locomotiva hibrid sunt încărcate de un generator diesel aflat la bord. Acesta asigură în teorie o rază de acțiune nelimitată și o eficiență sporită.

Sistemele de siguranță prezente la bord fac din locomotiva hibrid un produs de top ce reduce frecvența accidentelor.

Take your productivity to the next level

Locomotiva hibrid LHy-m rămâne compatibila cu toate sistemele și vehiculele feroviare de manevră precum și cu întreaga iunfrastructură feroviară.

Locomotiva hibrid de manevră rămâne stabilă în mers și în alte diverse situații, respectă normele din domeniu în ceea ce privește contactul cu calea ferată. Folosind telecomanda din dotare, erorile umane sunt reduse și se obțin timpi mai mare de exploatare.

Tehnologie modernă integrată pe un șasiu clasic

Soluția noastră tehnică este folosită chiar în acest moment în Galați pe platforma Arcelor Mital. 9 Locomotive pe baterii ce au fost concepute și construite în depoul România Euroest funcționează cu succes și aduc beneficii numeroase în procesul de manevră. Pe lângă beneficiile legate de reducerea poluării locomotivele produc reduceri de peste 960.000€ pe an din reducerea costurilor de combustibil și operare comparativ cu o locomotivă clasică.

O locomotivă hibrid de la doar 598.000€?

Poți să achiziționezi chiar acum o locomotivă modernă hibrid pornind de la un preț de doar 598.000€ fără TVA. Echipa noastră alături de partenerii noștrii tradiționali au muncit din greu pentru a obține un produs ce va aduce beneficii imporante afacerii tale. Prin achizitionarea unei locomotive hibrid vei reduce drastic costurile de operare și vei putea redirecționa bani rămași către alte zone de dezvoltare.

Descarcă chiar acum documentația completă

Dacă produsul nostru ți-a atras atenția completează formularul de mai jos și îți vom trimite pe e-mail documentația completă.

Scroll to top