Plug-In Hybrid Locomotive

Proiectul locomotivei LHy-M este premiera mondiala prin conceptul tehnic, avantajele competitive/comparative si potentialul de exploatare: reducerea emisiilor poluante 70%,consumurilor specifice 30-60%, mentenantei 15% obtinuta prin transformarea unor vechi locomotive Diesel hidraulice.  10.298 Locomotive Diesel cu varsta medie > 36 ani trebuie inlocuite in Europa pana in 2025 datorita poluarii.

 

Plug In-Hybrid

Modern technology developed in Romania that meets the economic and environmental needs of the environment. România EUROEST a implementat tehnologii capabile să ofere un plus de competitvitate economică.

Muncă în echipă

Performanța este un sport de echipă. În timp am reușit să creem o adevărată familie care să ducă la îndeplinire planurile noastre de viitor.

Pas cu pas

De la reparația de locomotive, la prima Locomotivă Electrică cu Acumulatori (LEA) din Romania până la produsul ce reprezintă vârful de lance al echipei România EUROEST Locomotiva Plug-In Hybrid.

Valori în care credem

Încrederea, excelența dar mai ales corectitudinea sunt principalele noastre valori. De la producție la dezvoltare suntem ghidați de aceste principii care ne permit o direcție ce duce la performanță și competitivitate economică.

Scroll to top